Städning är extra viktigt 2020

Som företagare som äger ett kontor är det extra viktigt med rengöringen och lokalvården.
Man har kanske tidigare städat sina lokaler själv men insett att det tar för lång tid och städningen behöver bli extra mycket noggrann.

Dom flesta anlitar en städfirma Stockholm och har städpersonal som kommer regelbundet som tar hand om golvvård, soptömning och allt annat som behövs göras.
Spridningen av bakterier måste stoppas och därför är det extra viktigt att torka av alla detaljer som kan tänkas att man rör vid dagligen.

Vid sin arbetsplats ska man torka av tangentbord, mus och headset dagligen, gärna använda handsprit efter man suttit vid datorn.

Att använda sig utav en städfirma Stockholm som har professionella redskap och rengöringsmedel med sig för rengöring av allmänna utrymmen är viktigt.
Toaletter och matplatser måste varje dag torkas av noggrant och soporna tömmas.

Har man sedan länge städat själv och behöver städhjälp så börjar man oftast med en storstädning Stockholm och det använder man även sig utav om det skett fall av flera sjukskrivningar.

En ren arbetsplats ökar arbetsmoralen och får anställda att trivas och känna glädje över sitt arbete, sjukskrivningar minskar och man kan slappna av lite mer.
Även kunder som besöker lokalerna får ett gott intryck samt blir mer benägna att använda sig utav företagets tjänster, man vill såklart ha en bra ryktesspridning som kan innebära fler kunder.

Möbler som soffor och liknande är något som många glömmer bort att rengöra, en ångtvätt regelbundet dödar bakterier och virus som annars skulle spridit sig genom att fastna på kläder.
Handsprit utplacerat på strategiskt smarta ställen som vid ingång och arbetsbänk är bra men man får inte glömma att erbjuda någon form av handkräm till sina anställda för det kan vara smärtsamt med torr hud.

Så kommer ditt företag anlita en städfirma eller kommer det fortsätta som vanligt fastän tiderna förändras?