Kosmetiska behandlingar som inte är permanenta

Idag finns det en mängd olika behandlingar som går att göra på salong som inte kräver ingrepp eller som inte heller är helt permanenta. Det kan till exempel vara ansiktsbehandlingar eller färgning och lyft av bryn och fransar. Vilka behandlingar rekommenderar vi? Jo, det kan du läsa om här i inlägget 🙂

Brow lift

Det här är behandlingen som ger en riktig wow-effekt på ögonbrynen. Brynen formas och kammas med keratin för att hålla sig på plats. Tillsammans med en färgning av brynen kommer du få ett perfekt resultat som håller i upp till 12 veckor beroende på skötsel. Med brow lift får du fylligare bryn som sitter på plats. Det här är en perfekt behandling när brynen känns trött och hängiga. Med browlift vaknar du upp med markerade och formade bryn varje morgon!

Lash lift

En av de hetaste skönhetstrenderna just nu är lash lift, som har hunnit bli väldigt populärt på kort tid. Det här är en ny metod som både lyfter och ger volym till dina naturliga fransar. Till skillnad från fransförlängning kommer inga extra strån limmas fast, utan det är dina naturliga fransar som böjs och färgas. Det här alternativet är något som många idag föredrar, för att slippa gå och fylla på med fejkade fransar med jämna mellanrum. Lash lift håller mellan 4-6 veckor och därefter kan du välja om du vill fortsätta med behandlingen eller inte. Om du väljer att avstå kommer dina bryn gå tillbaka till ”normalt” läge. som innan.

Microblading

3D-bryn eller microblading/stråteknik är en ny metod för kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att med hjälp av tunna blad rispa in pigment i överhuden. Linjerna blir skarpare än vid en vanlig tatuering vilket gör att resultatet är väldigt likt egna strån.

Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år beroende på hur brynen tas om hand. Du bör göra en påfyllning en gång om året för att både form och färg ska bevaras.