Skönhetsprodukter som ger synliga resultat

Visst känns det viktigt att produkter vi köper faktiskt ska förändra saker till det bättre i vår vardag? Och där är inte skönhet och hudvård något undantag. När vi handlar skönhet online eller i butik vill vi att produkterna faktiskt ska göra skillnad för huden. Därför har vi valt att lyfta fram några produkter som faktiskt gör jobbet och därmed kan vara värda ett köp!

Serum som stärker ögonfransarna

Xlash Eyelash serum är ett väldigt omtalat och populärt ögonfransserum som stärker och ger volym till dina naturliga fransar. Om du upplever att dina fransar är för korta och lätt går av kan det här vara en toppenbra produkt för dig. Serumet är kliniskt prövad och du ser synliga resultat redan efter 28 dagars användning. Det viktigaste är att du kommer ihåg att följa instruktionerna och applicerar serumet så ofta som anvisningarna säger. Därefter kan du säga hej då till lösögonfransar!

Återfuktande ansiktsvatten

Exuviance HydraSoothe Refresh Toner är ett återfuktande ansiktsvatten fri från uttorkande alkohol. Tonern lugnar och återställer hudens pH-värde för en balanserad hud hela dagen. Sammansättningen är lugnande på huden och produkten är perfekt att använda efter rengöring innan efterföljande hudvård som serum och dag-/nattkräm.

Utjämnande ögonserum

VERSO Super Eye Serum är ett omtalat serum för området kring ögonen. Produkten är framtagen för att minska ålderstecken (som fina linjer och rynkor) samtidigt som den ger liv till trötta ögon. Serumet innehåller retinol 8, vilket är en riktig superingrediens för den som vill ge sin hud anti-age-resultat. Retinol är en stark ingrediens som behöver vänjas in på huden. Därför rekommenderar vi att börja använda serumet 1-2 gånger i veckan för att se hur huden reagerar. Därefter kan du trappa upp antal gånger per vecka, beroende på hur din hud reagerar. Vissa hudtyper är känsligare än andra och därför är det alltid viktigt att inte gå på för hårt med en ny produkt just i ansiktet.